Mustafa Hurić je talentovani ulični pjevač kojeg život nije nimalo mazio. Naime , Mustafa nema čak ni ono osnovno za preživljavanje , a to je krov nad glavom , pa tako Mustafa svoje dane i noći provodi pod zeničkim mostom . Jučer je na youtubeu osvanuo jedan videp , a pema detaljima u opisu vide čini se trenutno da ovaj mladić jedva preživljava , te da se nalazi u veoma teškoj ekonomskoj situaciji.

 

 

Kada je pjevačica Marija Šerifović ula za ovog mladog momka , ona se odmah bacila u potragu da sazna ko je on , jer ju je njegova priča duboko potresla. Marija je odlučila da pronađe ovog momka i da mu pomogne.

Mustafa peva od svoje dedme godine , ali sada u odrasloj dobi , njegov talenat za pjevanje postalo mu je teret , i tako ga spriječava da sebi priušti osnovne potrepštine kao što su stan i hrana. Nedavno su ga kamere snimile kako živi u šatoru ispod mosta , odnosno Zeničke petlje , nakonšto je izbačen iz stana zbog neplaćanja. Kako doznajemo , Mustafa već šesti dan živi u šatoru , a najgore je što se za to kraj ne nailazi , i on ne vidi nikakvo rješenje za svoj život.

 

 

 

Mustafa nema ni porodicu , a ni prijatelje na koje može da se osloni , pa sada mora pronaći stailan posao kako bi sebi obezbjedio osnovno stan i hranu. U videu stoji napisano , da je Mustafa zainteresiran da se prijav u muzičko takmičenje Zvezde Granda , ali trenutno to nije moguće jer nema novca , kako bi tu želju sebi ispunio , a vjeruje da bi daleko dogurao. Marija je napisala da eli da mu pomogne , te ako ga neko poznaje i može stupiti s njim u kontakt neka joj de odmah javi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here