Nakon što je napustila svoju bogatu glumačku karijeru i otišla u zasluženu mirovinu, Ljiljana Blagojević, jedna od najistaknutijih glumica u Srbiji, konačno je pronašla vremena za sebe, odmor i istraživanje svojih strasti izvan pozornice. Osim što ju publika pamti po svojim nezaboravnim ulogama, Ljilja također oduševljava svojom modnom elegancijom i strašću prema putovanjima.

Kako se sezona ljeta bliži svom kraju, Ljiljana je donijela odluku da ostane na obali umjesto povratka u užurbani Beograd. Tijekom cijelog ljeta, redovito je dijelila svoje putne avanture s vjernim pratiteljima na Instagramu. No, jedna objava se posebno izdvojila i privukla pažnju na društvenim mrežama. Na toj fotografiji zablistala je u svom upečatljivom kupaćem kostimu. Njezin modni izbor nije prošao nezapaženo, a povratne informacije bila su iznimno pozitivna, gotovo bez ijedne negativne reakcije.

Ono što je svima upalo u oči bila je njezina preplanula koža koja joj je dala mlađahni izgled i isijavala zadovoljstvom. Za ovu prigodu, Ljilja je hrabro odabrala svjetliji kupaći kostim, napuštajući svoj uobičajeni izbor “crno za stapanje”. Iako smo na slici mogli vidjeti samo naramenice, bilo je jasno da je kupaći kostim dominirao nježnom ružičastom bojom, obogaćenim sofisticiranim crvenim i zlatnim detaljima.

Javna pažnja također je usmjerena na reakciju njezinog supruga Siniše Kovačevića na njezino uživanje u zasluženom slobodnom vremenu i dijeljenje tih trenutaka na Instagramu. Međutim, nema sumnje da su njezina kćerka Kalina i unuke Miona i Anika njezina najveća podrška. Iako čeznu za svojom bakom, unuke se raduju njezinoj sreći i s oduševljenjem podržavaju njezine planove putovanja. Ljiljana, koja je iznimno ponosna na svoju obitelj, uvijek pronalazi vremena za njih. Poziva ih u svoj dom u srcu grada i nesebično dijeli svoje bogato iskustvo s njima. Osim toga, često ih vodi na kazališne predstave kako bi ojačala njihove obiteljske veze i stvorila trajne uspomene.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here