Suprug Dare Džokić bio je istaknuti novinar i filmski kritičar. Glumica Dara Džokić, nakon gubitka svoje najveće ljubavi, novinara i filmskog kritičara Bogdana Tirnanića 2009. godine, posvetila je svoj život brizi o svojoj ćerki i unuci. Tokom više od dve decenije, Tirnanić je bio centralna figura u životu Dare Džokić, a njihova ljubavna priča obuhvata zanimljive detalje. On je bio prepoznatljiv novinar, urednik, filmski kritičar i, iz hobija, glumac, pojavljujući se u filmovima poput “Crni bombarder”, “Rani Radovi” i “Otpisani”.

 

 

Interesantno je da Dara nikada nije želela iznositi svoje mišljenje, iako se bavila filmskom kritikom. Smatrala je da bi bila previše subjektivna prema toj oblasti. “Izuzetno je vešto pisao o životu, filmu i politici. Svakodnevno je izražavao svoje misli putem brojnih tekstova, a to mu je bilo kao prirodno disanje. Delili smo međusobno dopunjavanje i indirektno uticaj jedno na drugo. Iako je bio filmski kritičar, nikada nije iznosio svoje mišljenje o meni. Na moje pitanje o njegovom stavu, odgovarao je da prema meni nije objektivan. Imali smo izuzetno dobar odnos, čak i kada reči nisu bile izrečene. Razumeli smo se u tišini, pogledu, a to je bila posebna lepota u našem odnosu”- ispričala je glumica, koja je teško podnela smrt svog supruga.

 

 

“Bez njega je teško i prazno. Deo mog života je zauvek izgubljen. Otišao je prerano. Ipak, ljubav prema njemu niko ne može da mi oduzme; ona je večna. On je možda fizički odsutan, ali osećanja su i dalje prisutna” – izjavila je Dara Džokić u jednom trenutku. Njihova velika ljubav rezultirala je rođenjem ćerke Jovane, a unuka koju je Jovana podarila Dari postala je njen centar sveta.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here