Nakon što je završila svoju iznimnu glumačku karijeru, Ljiljana Blagojević, jedna od najpoznatijih glumica u Srbiji, napokon je pronašla vremena za sebe, opuštanje i istraživanje svojih strasti izvan svijeta kazališta. Osim što je zapažena po svojim nezaboravnim ulogama, Ljilja oduševljava svojom modnom elegancijom i strašću prema putovanjima.

S ljeto koje se polako bliži kraju, Ljiljana je odlučila produžiti svoj boravak na obali umjesto povratka u užurbani Beograd. Tijekom ljetne sezone, redovito je dijelila svoje putne avanture s vjernim pratiteljima na Instagramu. No, jedna od njezinih objava posebno se istaknula i privukla pažnju na društvenim mrežama. Na toj fotografiji zablistala je u svom upečatljivom kupaćem kostimu. Njezin modni izbor nije prošao nezamijećen, a komentari su bili iznimno pozitivni, gotovo bez ijednog negativnog komentara. Osim što je njezina preplanula koža pridonijela njezinom mlađahnom izgledu i sjajnom raspoloženju, Ljilja je ove godine napravila hrabar korak odabravši svjetliju nijansu kupaćeg kostima. Iako smo na slici mogli vidjeti samo naramenice, bilo je jasno da je kupaći kostim dominirao nježnom ružičastom bojom, obogaćenim sofisticiranim crvenim i zlatnim detaljima.

Pažnja javnosti također se usmjerila na reakciju njezinog supruga Siniše Kovačevića na njezino uživanje u zasluženom slobodnom vremenu i dijeljenje tih trenutaka na Instagramu. No, unatoč tome, nema sumnje da su njezina kćerka Kalina i unuke Miona i Anika njezina najveća podrška. Iako čeznu za svojom bakom, unuke su sretno zbunjene njezinom radosti i s oduševljenjem podržavaju njezine planove putovanja. Ljiljana, ponosna na svoju obitelj, uvijek pronalazi vremena za njih. Poziva ih u svoj dom u srcu grada i nesebično dijeli svoje bogato iskustvo s njima. Osim toga, često ih vodi na kazališne predstave kako bi ojačala njihove obiteljske veze i stvorila trajne uspomene.

Ljiljana nije samo uspješna glumica i modna ikona, već i strastvena kuharica. Svoju veliku obitelj voli hraniti raznim jelima i eksperimentirati s raznim receptima. Njezina strast prema kuhanju naslijedila je od svoje majke i bake te ju je oduvijek privlačila ideja o stvaranju velike obitelji kako bi mogla kuhati za njih sa strašću. Njezin suprug Veljko i troje djece, Milijan, Damjan i Emilija, su njezini najveći obožavatelji i često traže njezine kulinarske čarolije. Obitelj Pejović često uživa u obrocima koje priprema njihova majka i baka, stvarajući posebne trenutke u obitelji. Osim toga, Ljiljana i njezin suprug Veljko svojevremeno su imali dvije odvojene ceremonije vjenčanja – jednu na Mauricijusu i drugu u Beogradu – što su doživjeli kao poseban i nezaboravan trenutak u svom životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here