Mirko Šiljan je sin poznate pjevačice Goce Božinovske i Zorana Šiljana , koji je u devedesetim godinama važio za žestokog momka , a ubijen je u Beogradu na semaforu , u jednoj sačekuši. Mirko je nedavno postao otac po drugi put , te sa svojom suprugom Bojanom Rodić ima dva sina Zorana i Vukana.

 

 

Mirko je poznat kao momako koji je stalno io sa društvom , izlazio zabavljao se i svojoj majci je zadavao glavobolje svojim ponašanjem. Međutim kada je upoznao Bojanu , zaljubio se i situacija se malo msirila . Mirko je Bojanu upoznao preko najboljek prijatelja Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane . Poznato je da je Bojana Bogdanina sestra te su se takodružili , zaljubili , započei vezu a ubrzo i vjenčali se. Mirko je od tada druga osoba.

 

 

Mladi par su 2021.godine prvi put postali roditelji, dobili su sina Zorana a nedavno se rdio i drugi sin Vukan , i to na rođendan svoje bake Goce . Porodica Rodić , odnosn majka Danijela i otac Bgdan su kod svojih kćerki od malih nogu usadili radne navike , i sa tim empom rade i danas, a Mirko se sa njenim roditeljima odlično slaže , te je sa svojom suprugom Bojanom uzo jedan štand na Bajlonijevoj pijaci na kojoj on prodaje piliće i radi i druge poslove oji su potrebni . Mirko je jedne prilike istakao kako nije on zvanično zaposlen u firmi Rodić , ali da im vrlo često pomaže, te da za njih ima samo riječi hvale da su dobi pošteni i vrijedni ljudi. Mirko i Bojana uživaju u skladnom braku sa svoja dva sina.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here