Jedna od zasigurno najkontraveznijih voditekljki na našim prostorima je Jovana Jeremićć , koja bez dlake na jeziku komentariše razne situacije , a tako je se nedavno osvrnula na svoj ljubavni život , pa je otkrila šta će čerku kroz život obavezno da uči , a što se tiče muškaraca.

-Nisam raskinula, vreme će pokazati da li ćemo Nenad i ja opstati. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja vrlo dobro zna šta hoće. Normalno je da ako dođe do nekih mimoilaženja da se ljudi raziđu. Za sad dobro funkcionišemo. Nemam vremena za gubljenje, ili neko može da me isprati i podrži ovo što radim ili ne može. Mene je jednostavno ispratiti jer nemam neke mega hirove- jasno kaže Jeremićka koja je otkrila i u čemu to jedino ne voli da bude dominantna:

Tko je otrkila da vodi da je podređena u intimnim odnosima, ali i d avoli da je žensko , te da muškarac treba da bude dominantniji, pa čak ne krije da muškarci o njoj imaju predrasude , ali da se vremenom u sve razuvere: -Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja- kaže Jovana koja je otkrila šta će to naslednicu naučiti. Ostatak ovde. 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here