Svi se slažemo da je španska sapunica “Esmeralda” ostavila dubok trag u životima mnogih gledalaca širom sveta. To je bila jedna od prvih španskih serija koja je osvojila srca publike na Balkanu, i gotovo da nema domaćinstva u kojem se nije pratila sudbina slepe devojčice iz šume.

Devedesetih godina, latinoameričke sapunice su bile pravi hit na ovim prostorima, a među najpopularnijim su bile “Kasandra”, “Ljovisna”, “Rozalinda” i, naravno, “Esmeralda”, nazvana po glavnoj junakinji. Leticia Calderon, koja je tumačila glavnu ulogu u seriji, osvojila je srca gledalaca svojom izvanrednom glumom i harizmom. Priča o Esmeraldi, koju je odgajila starica u šumi i koja je zamenila novorođenog dečka kako bi ispunila muževljevu želju za sinom, dotakla je mnoge emocije i postala jedna od najomiljenijih ljubavnih priča na malim ekranima.

Iako je prošlo više od 20 godina od emitovanja serije, mnogi su i dalje znatiželjni da saznaju kako danas izgleda Leticia Calderon i šta radi. Danas, sa 55 godina, Calderon je i dalje aktivna u svetu glume i igrala je u nekoliko drugih telenovela. Njen izgled se možda promenio tokom godina, ali mnogi je i dalje smatraju izuzetno lepom, šarmantnom i harizmatičnom.

Osim toga, Calderon je imala svojih izazova i promena u ličnom životu. Bila je u braku sa Markom Lopezom 1997. godine, ali su se razveli nakon dve godine. Nakon toga, udala se za advokata Huana Koljadu, sa kojim ima dva sina, Luciana i Carlosa. Nažalost, i ovaj brak je okončan razvodom. Takođe, važno je napomenuti da je njen bivši suprug nekoliko godina kasnije bio u zatvoru zbog umiješanosti u organizovani kriminal. Leticia Calderon je i dalje aktivna i vidljiva na društvenim mrežama, gde deli uvid u svoj svakodnevni život sa svojim pratiocima. Očigledno je da je ostala prisutna u životu svojih mnogobrojnih obožavalaca, a njen doprinos svetu latinoameričkih sapunica ostaje nezaboravan.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here