Pobjednik rijaliti programa Veliki Brat , 2009.godine je Vladimir Arsić Arsa , a mnogi ga se i danas sjećaju. Naime , on je vrlo brzo pokupio simpatije publike u rijalitiju i došao do glavne nagrade od 100.000 eua , a u posljednje vrijeme ga ne viđamo često u javnosti.

 

 

 

Poznato je da je Arsa prije dvije godine postao otac po treći put , a njegova supruga Sandra se porodila u Sloveniji , i na svijet je donijela još jednog dječaka , kojem su roditelji dali ime Vuk. Arsa je istakao da je presretan što je njegova porodica bogatija za još jednog člana , a svoju suprugu je tom prilikom nazvao kraljicom , jer ona to zaslužuje , a na Instagram profilu javno je napisao kako se osjeća povodom rođenja trećeg sina.

 

 

 

Arsa je inače prvi put postao otac 2017.godine , tada je dobio sina Andreja , dvije godine kasnije je dobio i ćerku Arinu . Neobično ime njihove kćerke po legendi ima čak tri značenja , a ime potiče iz grčkog jezika gdje znači “mir”, druga opcija odnosi se na porijeklo hebrejskog jezika po muškom imenu Aron koji j određen kao “planina svjetlosti” , ili “prosvrtljrni”, “učitelj”. Prema trećem smatra se da je izveden iz imena Irina , a ovo ime označava oobu koja je smirena i dostojanstvena. Naime , kakodoznajemo danas Arsa radi kao di džej , a poslije pobjede u rijalitiju , on je u rodnom Užicu jedno vrijeme vozio taxi. Arsa je aktivan na društvenim mrežama pa tako na Instagrau vrlo često objavi fotografie , na kojima se vidi da je potpuno drugačiji od onda kada je bio u rijaitiju. Mnogi ga dan nebi prepoznali.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here