Aleksandra Prijović je postigla nevjerojatan uspjeh u svojoj karijeri, rasprodavši čak tri Arene u dobi od samo 28 godina. Ovaj njen podvig izazvao je veliku pažnju javnosti, koja se zanima i za detalje iz njenog života, uključujući i obrazovanje i porodičnu pozadinu.

Prije nego što je postala muzička senzacija, Aleksandra Prijović je provela svoje formativne godine u skromnom domu, udaljenom od užurbanog srca Belog Manastira. Iako je bila marljiva učenica, brzo je otkrila svoj prirodni talenat za pjevanje, koji se ispostavio kao njen pravi poziv. Njena majka Borka, također glazbenica, prepoznala je taj talent kod svoje kćerke, čime je Aleksandra naslijedila glazbeni dar. Tokom tih godina, njeni baka i djed igrali su ključnu ulogu u njenom odgoju i brizi, a njihov doprinos njenom životu i dalje duboko cijeni.

Nakon osnovne škole, Aleksandra je upisala srednju školu, ali je ubrzo shvatila da je njeno srce u muzici. Unatoč tome, zadržala je želju da završi srednju školu, ali zbog brojnih nastupa i obaveza, to će biti izazov u skorijoj budućnosti. Njen suprug Filip Živojinović također ima impresivnu biografiju. Kao teniski talent, započeo je svoju karijeru u mladosti uz svog oca, legendarnog tenisača Slobodana Bobu Živojinovića. Unatoč sportskoj karijeri, Filip je uvijek naglašavao važnost obrazovanja. Pohađao je Britansku međunarodnu školu u Beogradu i nastavio se usavršavati na Sveučilištu Rice u Houstonu.

Njihova romansa kulminirala je brakom 2018. godine, a sreću su dodatno upotpunili dolaskom sina Aleksandra u ožujku naredne godine. Ova mlada i talentirana porodica privlači pažnju javnosti ne samo svojim uspjesima, već i svojom predanošću i ljubavlju prema onome što rade.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here