Kako su loše vesti postale naša svakdonevnica , te jednostavno ni dan ne može ,a da ne prođe da ne čujemo da je neko pre minuo , na stradao ili ono najgore sam sebi presudio . Upravo tako je i danas , a govorit ćemo o najnovijim vestima koje su mnoge šiokirale ,a reč je o onima koje su povezane sa crnom hronikom . Naime , reč je o tome da je preminula poznata voditeljka Gorica Nešković , a kako saznajemo , ona je se godinama borila sa jednom bol esšću , a koja je glavni faktor zbog kojueg nas je ova poznata voditeljka napustila u svojoj 59toj godini ćivota .

Dakle , Gorica već deset godina vodi borbu sa dijabetesom , a koji je se podmuklo pojavio bez ikakvog simptoma , kao ni jedno nus pojave , a kada ga je ova voditeljak otkrila već je bilo jako kasno za dosta stvari. – Krenule su da mi otiču noge, ali ne samo stopala dole, nego cele noge i donji deo stomaka. I to je bilo kao da neko pumpa dušek leti za more. Tom brzinom se nekako sve dešavalo, u par dana bilo mi je loše, jedva sam hodala, al` to pripisujem tim otocima. I odem u laboratoriju i zovu me, kažu: “Gospođo, vi pod hitno u bolnicu, vama je šećer skoro 30 – opisala je jednom prilikom podmuklu bo lest Gorice Nešović.

Naime , bo lest Gorice Nešković je s vremenom uzimala sve više maha , a onda su joj oslabili bu breti , a dobila je i polineuropatiju , te joj je dodatno i vid oslabio , pa je mesecima bila u mraku . Naime , posle operacije joj je se vid delimično vratio ,a tri puta na dan bila je primorana da prima inzulin.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here