Priča o nevjerojatnom njuhu pasa i njihovoj sposobnosti otkrivanja hormonalnih promjena kod trudnica postaje sve zanimljivija. U Teksasu, ženski jazavčar po imenu Fredi, upravo je postao junak ovog inspirativnog trenutka. Njegova priča počinje u lipnju, istovremeno kad su Sidni Pritchard Benson i njezin suprug Josh počeli razmišljati o proširenju obitelji. Fredi je, naizgled iznenada, počeo pokazivati neobično ponašanje, pokušavajući uporno leći na trbuh.

Na početku, Sidni nije bila sigurna što bi to moglo značiti. Sjećala se da psi ponekad mogu osjetiti kada je netko bolestan ili u posebnom stanju, ali nije smatrala da bi mogla biti trudna, s obzirom na svoje prethodne zdravstvene probleme sa štitnjačom. Međutim, kako je vrijeme prolazilo i Fredi je nastavio s ovim neobičnim ponašanjem, Sidni je počela povezivati to s mogućom trudnoćom. U tom trenutku, shvatila je da je Fredi, njezin vjerni suputnik, možda već znao za trudnoću prije nego što je ona to saznala.

Budući da je postajala svjesna ovog neočekivanog razvoja događaja, Fredijeva intuicija postala je očita. Fredi je oduvijek pokazivao nježnost prema dojenčadi i maloj djeci, a kada je bilo beba u blizini, brinuo se za njih na poseban način. Njegova jedinstvena pažljivost prema osmomjesečnoj djevojčici iz Dallasa, koja im je bila sestrična, bila je posebno upečatljiva. Očigledno je da je Fredi prepoznao promjene u Sidninoj trudnoći i postao neizmjerno nježan prema njoj.

Sada, buduća majka čeka dolazak bebe Spencer Jade Benson, čiji je dolazak najavljen za 11. veljače. Fredi je postao njezin pratilac u svakom koraku, prateći je po kući poput sjene, gotovo kao da je svjestan svoje uloge u brizi o bebinoj dobrobiti. Čak i kada se maze, Fredi ne skida ruku s Sidnina trbuha. Očito je da se osjeća kao da je na dužnosti čuvanja budućeg člana obitelji.  Sretan par dijeli svoje iskustvo s Fredijem na društvenim mrežama i uvjereni su da je njegovo neobično ponašanje način na koji izražava svoju skrb i želju da zaštiti buduću bebu. Očekivanja su visoka među onima koji vjeruju u poseban odnos između životinja i trudnica, i vjeruje se da će Fredi svojom nježnošću i prisutnošću obasuti njihovo dijete obožavanjem. Iako se Sidni osjećala dobro i sretno, odlučila je napraviti test na trudnoću kako bi potvrdila ono što je Fredi već znao.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here