Slava Aranđelovdan proslavljena je od strane velikog broja estradnih umjetnika, uključujući i Nedu Ukraden za koju je ovo bio poseban dan.

Slavlje Aranđelovdana Neda Ukraden obilježila je u slavodobitnom duhu. Međutim, njezini pratitelji na Instagramu imali su različite reakcije zbog prisutnosti lonca sarme na stolu, što je naišlo na kritike.

Na Aranđelovdan, Neda Ukraden obilježila je tu prigodu podijelivši niz fotografija na svom Instagram profilu, na kojima je njezina obitelj. Pjevačica je uz fotografije izrazila zadovoljstvo što živi s kćerkom Jelenom i zetom za koje smatra da su “najbolji na svijetu”.

U prvom planu obiteljske slike su unuci među kojima su Neda i Aleksandra, obje 11-godišnje blizanke, te njihov mlađi brat Dušan, rođen dvije godine nakon njih. Obitelj se okupila na svečanom ručku na kojem su se pridržavali svoje tradicije posluživanja ruske salate i sarme.

Vidljivo je da je Neda bila primarna osoba u kuhinji, jer ima strast prema kuhanju i ističe važnost održavanja nutritivne prehrane. Ipak, neke su domaćice koje teže savršenstvu zamjerile načinu na koji je slavljenički stol sređen.

Tijekom posebnog događaja koji uključuje kuhinju, bilo bi prikladnije upotrijebiti profinjeni stolnjak, platnene salvete i ukusnu posudu za posluživanje umjesto jednostavno protresti veliku tavu na stol i iz nje izvaditi hranu. Ovaj prijedlog dala je jedna obožavateljica koja je izrazila svoje neslaganje povikom “Nedo, Nedooo!!

S druge strane, neki su fokus usmerili ka ambijentu slavlja i čestitali Nedi Aranđelovdan, želeći da duže vreme uživa u mirnom porodičnom ambijentu.

Neda Ukraden, poznata pjevačica, svojim je zanosnim izgledom iu 72. godini stekla reputaciju najljepše bake na Balkanu. Vodi fit i zdrav način života te je uvijek u besprijekornoj kondiciji, iako su neki izrazili zabrinutost zbog njezine česte uporabe botoxa i filera, smatrajući to pretjeranim.

Desetljećima je ova osoba bila istaknuta figura u industriji zabave. Međutim, njezini osobni odnosi ostali su relativno nepoznati. Prema službenoj biografiji, bila je u braku s Milanom Bilbijom i imali su kćerku Jelenu.

Pjevačica se znala našaliti na račun nedostatnosti njihovog ljubavnog života rekavši: “Očajnički moram nešto izmisliti”.

Unatoč samo jednom braku, jedva se udala, ne zato što njezin partner to nije htio, već zbog svoje osebujne prirode. Ipak, s ocem svog djeteta Jelenom uspjela je održati pozitivan odnos kroz život. Prema njezinim riječima, kraj romantične veze ne zahtijeva nužno neprijateljstvo prema drugoj osobi.

Održavanje odnosa s nekolicinom ljudi koje je voljela bilo joj je važno. Čak i kad je postalo očito da će te veze nestati, ustrajala je u njihovom držanju. Izjavila je da ne može lako prijeći iz kreveta u krevet jer je staromodna i oprezna. Takve osjećaje podijelio je srpski Hello.

Tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji ‘Magazin In’ priznala je da je imala romantičan susret s uglednim beogradskim liječnikom.

Detaljno je ispričala to iskustvo, rekavši da je jednom bila zaljubljena u kirurga koji je na kraju ostao bez petlje. Veza je naglo prekinuta nakon što je imao ispad, rekao nešto povrijeđeno i zalupio vratima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here