Danas ćemo se posvetiti kraljici Torcide, nijednoj drugoj do Doris Dragović. Ova talentovana pevačica zavladala je scenom u vreme bivše Jugoslavije i osvojila srca publike širom regiona. Njene pesme i danas odjekuju, a obožavaoci je i dalje bezrezervno podržavaju. Međutim, kroz čitavu svoju slavnu karijeru, njen privatni život ostao je prava misterija, obavijen velom tajne o kojoj se malo zna.

Doris je stupila na scenu sredinom 80-ih godina prošlog veka i brzo postala jedna od najvećih zvezda tog vremena. Iako je muzička karijera bila veoma uspešna, ljubav joj nije išla tako glatko. Imala je nekoliko propalih veza i jedan neuspešan brak. Takođe, tih opasnih devedesetih godina, povezivana je i sa željkom Ražnatovićem, poznatijim kao Arkan. Međutim, početak rata u Hrvatskoj doveo je do prekida njihove veze, a navodno je čak postojala mogućnost da Arkan ostavi svoju suprugu Cecu zbog Doris.

Ono što mnogi nisu znali jeste da Doris ima pravo ime Dorotea Budimir, a Doric Dragoić je njeno umetničko ime. Doris je oduvek cenila pozitivnu energiju i svetlost koju deli sa svojim obožavaocima. Ona shvata da ljudi traže način da izraze svoja osećanja i emocije, a za nju je najvažnije da njena muzika i umetnost donose dobru priču i pozitivnu energiju ljudima.

U poslednjih 10 godina, Doris je napustila zabavnu muziku i posvetila se pevanju verskih pesama. Sada provodi mnogo vremena u crkvi, a vera je postala važan deo njenog života. Ovaj novi pravac u karijeri donosi joj duhovni mir i zadovoljstvo, a njeni verni obožavaoci i dalje je podržavaju u svim njenim umetničkim poduhvatima. Doris Dragović ostaje ikona muzičke scene, inspiracija mnogima i neko ko je ostavila trajan utisak svojom izuzetnom muzikom i harizmom. Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod, jer i dalje ostaje omiljena pevačica mnogih generacija.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here