Svi su već upoznati sa slučajem od početka godine , kada je nestala u Americi Ana Volš , a koja je inače srpska državljanka . Tri dana nakon njenog nestanka , policiji je prijavio njen poslodavac jer već danima nije dolazila na posao. Odmah potom je uhapšen njen suprug Brajan Volš koji je osumnjičen za njeno ubistvo . Naime , tokom suđenja Brajanu Volšu objavljene su slike sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kak Brajan kupuje pilu za meta i svežanj sredstava za čišćenje , što je veliki indikator da je umiješan u ubistvo svoje supruge.

 

 

Na jednoj od fotografija se vidi kako Brajan baca vreću za smeće od crne plastike u kontejner istog dana kada je njegova supruga nestala. Na fotografijama se vidi i kako Brajan s maskom na licu u kolica utovara kante , pilu za metal , frotirske ručnike , čekić , zaštitno odijelo , krpe , vreće za smeće i sreddstva za čišćenje.

 

 

Tijelo nestale Ane Volš još uvijek nije pronađeno , a kada će biti ostaje nam da vidimo u narednom periodu . Međutim , policija ima veliku količinu posrednih dokaza koji povezuju njezinog supruga za njeno ubistvo , a to su fotografije , odjeća koju je navodno bacio i pretrage koje je navodno provodio tražeći informacije o tome kako se riješiti tijela . Tuitelji tvrde da je Brian ubio Anu zbog njene afere u Dablinu za dan zahvalnosti , a to se desilo samo mjesec dana prije nestanka Ane. Naime , neidentificirani ljubavnik , priznao je da je nekoliko mjeseci bio u vezi sa Anom Volš , i to je najveći motiv bio Brajanu da ubije svoju suprugu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here