Devedesetih godina, na jugu Srbije, dogodio se neverovatan i bizarno tragičan zločin. Tokom intimnog odnosa sa svojom ljubavnicom, muškarac iz tog kraja iznenada je počeo da se previja od bolova i izgubi svest. Iako je ubrzo preminuo, šokantan deo priče leži u tome da je obdukcija otkrila da su mu svi unutrašnji organi iskidani, a uzrok smrti bio je metak koji je ušao kroz analni otvor.

Sve je počelo kada je muškarac, usred intimnog trenutka sa svojom ljubavnicom, doživeo neobjašnjive bolove u stomaku. Iako je hitna pomoć bila pozvana, muškarac je preminuo pre nego što su stigli do bolnice. On je jedva stigao izustiti da ga snažno boli stomak pre nego što je izgubio svest. Obducenti, iznenađeni ovim slučajem, nisu pronašli ništa sumnjivo pri spoljnom pregledu tela. Međutim, tokom detaljnije analize, otkriven je projektil u donjem delu stomaka. Još fascinantnije, nisu pronađeni tragovi ulazne rane, ali su primetili malu ranicu na analnom otvoru žrtve.

Ova misterija izazvala je potragu za uzrokom i počiniocem. Prva osoba na meti bila je ljubavnica preminulog muškarca, ali nije pronađen nikakav dokaz koji bi je povezivao sa zločinom. Drugi osumnjičeni bio je njen muž, ali je imao snažan alibi. Kada su najveći stručnjaci iz oblasti forenzike iz Beograda uključeni u istragu, pažljivo su analizirali prostor gde se dogodio ovaj čudan događaj. Otkriveno je da je metak, verovatno ispaljen iz pištolja, uleteo kroz prozor sobe tokom intimnog trenutka.

Ubrzo su pronašli domaćina iz susednog sela, vojnog penzionera, koji je potvrdio da je čistio pištolj tog dana i ispalio metak u vazduh. Forenzičari su uporedili metak iz pištolja vojnog penzionera sa onim pronađenim u telu preminulog muškarca i potvrdili su podudarnost. Istraga je pokazala da je metak prevalio kilometre slobodnim padom i završio u analnom otvoru nesrećnog muškarca. Vojni penzioner je osuđen za ubistvo iz nehata. Ovaj neverovatan slučaj ostao je upamćen kao jedan od najbizarnijih zločina u Srbiji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here