U današnjim TV spotovima ne može se ne primijetiti prisustvo atraktivnih muškaraca i žena. Ovaj trend, koji je započeo u Americi početkom 2000-ih godina, brzo se proširio na druge dijelove svijeta, uključujući i domaću estradu. Pjevači iz narodne muzike, poput Dare Bubamare, Jelene Karleuše i Sandre Afrike, posebno su poznati po vizualno atraktivnim video spotovima koji često prikazuju polugole muškarce. Ovi spotovi su postali popularni kod ženske publike.

No, da li znate ko je bio prvi na ovim prostorima koji je počeo raditi ovakve spotove? Još u 90-ima prošlog vijeka, Ceca Ražnatović je bila jedna od prvih koja je ulagala velike iznose novca u vizualnu produkciju svojih spotova. Nije joj bilo teško finansirati ih jer je imala podršku svog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Jedan od poznatih manekena koji je započeo svoju karijeru u Cecinom spotu “Neumoljiv, neodoljiv” bio je Bojan Milošević. Tada je imao mišićavo tijelo i dugu plavu kosu. Danas, Bojan izgleda potpuno drugačije, ali i dalje oduzima dah ženama. Promijenio je frizuru i i dalje njeguje svoje tijelo, što je očigledno da odlazi u teretanu. Željeli bismo čuti vaša mišljenja o njegovoj transformaciji. Bojan je prisutan na društvenim mrežama, gdje redovno dijeli fotografije i snimke svog života, putovanja i vježbanja u teretani. Ove aktivnosti ga čine bliskim svojim obožavateljima i omogućavaju mu da ostane u centru pažnje.

Mediji često izvještavaju o Bojanovim javnim pojavljivanjima, bilo da se radi o modnim događajima, zabavama ili putovanjima. Njegova prisutnost u javnosti i dalje izaziva interes i razgovore, a njegova atraktivnost i samopouzdanje čine ga zapaženom ličnošću na medijskoj sceni.Sve ovo doprinosi tome da Bojan Milošević i dalje privlači pažnju medija, a njegova popularnost ne jenjava. Njegovi fanovi i dalje s nestrpljenjem prate njegove aktivnosti i s nestrpljenjem očekuju njegove nove projekte i pojavljivanja u javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here