Dragana Katić, poznata voditeljka, svoj životni prostor na beogradskoj Karaburmi uređuje sa ukusom i ljubavlju. Njena prostrana kuća, gde deli život sa sinom Bojanom, odiše toplinom, mirom i harmonijom. Ovaj deo Beograda, manje haotičan od centra, pruža joj oazu koju voli. Nenametljiv stil i diskretan šarm koji su Dragani poznati već decenijama prepoznaju se i u njenom domu. Prilikom uređenja prostora, insistirala je na modernom stilu koji karakterišu jednostavnost i minimalizam. Dnevni boravak odlikuju nežne i tople boje, detalji od stakla, bele police sa knjigama i porodične fotografije.

Bela boja dominira enterijerom, simbolizujući čistoću, proširujući prostor i unoseći dodatnu svetlost. Zidovi su beli, ukrašeni slikama, dok pod prekriva svetli parket i šareni tepisi. Kuhinja, kao omiljeni kutak Dragane Katić, osmišljena je da bude funkcionalna i praktična, podstičući prijatnu atmosferu za kuvanje. Zelenilo ima poseban značaj u njenom domu, s cvećem prisutnim u svim prostorijama, a voće izloženo u činijama doprinosi svežini. Za dodatnu dozu prirode, Dragana može uživati na svojoj terasi, osunčanoj strani ulice.

Dragana Katić je poznata srpska voditeljka koja se istakla svojim dugogodišnjim radom u medijima. Rođena je na Karaburmi u Beogradu, a odrasla je u tom delu grada gde i danas živi. Svojim nenametljivim stilom i harizmom osvojila je publiku, postavši prepoznatljivo lice televizijskih ekrana.

Dragana Katić je dugi niz godina bila deo medijske scene, vodeći popularne televizijske emisije i intervjuišući brojne poznate ličnosti. Njena toplina i prirodan pristup doprinose simpatijama gledalaca. Osim voditeljskog posla, Dragana je poznata i po svom angažmanu u humanitarnim akcijama, gde se istakla kao osoba koja se trudi doprineti boljitku zajednice. Njen životni prostor na Karaburmi odražava njen lični stil i estetiku, pružajući joj oazu mira i harmonije u kojoj uživa zajedno sa svojim sinom Bojanom. Osim voditeljske karijere, Dragana Katić je poznata i po svom humanitarnom radu i angažmanu u zajednici, čineći je omiljenom ličnošću među publikom.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here