Mali Željko Ražnatović, svakodnevno, gotovo bez izuzetka, privlači pažnju javnosti. Sa svojim roditeljima, Bogdanom i Veljkom, te veselom bakom Cecom, on je redovna pojava u medijima. Suprotno praksi mnogih poznatih parova koji skrivaju svoju djecu od javnosti, ovaj poznati trio odlučio je otvoreno pokazivati svog sina i njegove aktivnosti. To uključuje ne samo obiteljske trenutke, već i Željkove javne izvedbe, glazbene nastupe i čak treniranje sa svojim ocem u boksačkom ringu. Obožavateljice poznatog para, kao i samih pjevačice Cece, ne mogu se prestati diviti malenom Željku i prate svaki njegov korak sa oduševljenjem.

Iako je Željko Ražnatović postao stariji brat nakon što je njegov stariji brat dobio sina, njegova strast prema svjetlima reflektora ne jenjava. Iako mu je stalo do mlađeg brata i sestre i uvijek je na oprezu da ih zaštiti, njegova istinska strast je privlačenje pažnje i osjećaj ispunjenosti kojeg dobija iz tih trenutaka. On je još uvijek dijete, možda nesvjestan svoje popularnosti, ali je jasno da uživa u svim trenucima svog života.

Nedavno je Željko Ražnatović pokazao znakove da slijedi očeve korake i počeo sve više ličiti na svog oca, kako u ponašanju tako i u izgledu. Nedavno je, na primjer, pokazao svoju očinsku pažnju prema mladoj ženi koja je bila zaljubljena u njega, darujući joj poklon za njen rođendan. Iako se nije posebno obukao za ovu prigodu, pokazao je gestu pažnje donoseći dar i buket cvijeća, čime je oduševio mnoge.

Ova promjena u njegovom ponašanju i držanju sugerira da se mali Željko postupno razvija u mladića sa šarmom i karizmom, uz roditeljsko usmjerenje da postane džentlmen. Obožavatelji su izrazili svoje oduševljenje ovim dirljivim trenucima, komentarišući kako Željko posjeduje prirodnu privlačnost i harizmu, nasleđene od svojih slavnih roditelja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here