Irina Vukotić, poznata voditeljka u Srbiji, je osoba koja se trudi da svoj privatni život održi daleko od medijskog očiju i javne pažnje. Udatu je već šesnaest godina, a njen suprug je Sava Radović. Zanimljivo je kako su se upoznali u vrlo neobičnim okolnostima – dok je Sava bio učesnik jednog televizijskog rijalitija. Njihova priča o ljubavi brzo se razvijala nakon što je Irina intervjuisala Savu tokom jednog od svojih profesionalnih angažmana.

Brak Irine i Save rezultirao je dolaskom njihove kćerke Iskre, koja danas ima četrnaest godina. Irina je ponosna majka i često deli s javnošću svoje trenutke s Iskom na društvenim mrežama, naročito na Instagramu. Iskra pokazuje veliki interes za umetnost i bavi se muzikom i glumom. Postoji nagoveštaj da bi mogla krenuti majčinim stopama u svetu zabave i zabavne industrije, s obzirom na njeno samopouzdano pojavljivanje na različitim javnim događajima u Beogradu.

Na jednom takvom događaju, Iskra se istakla svojim stilom. Nosila je crnu haljinu koja joj je išla do iznad kolena, a preko nje je imala kratki roze sako. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju su bile njene čizme. Njihovu kombinaciju i izbor odevnih komada prati izražen smisao za modu, što govori o njenom stilskom senzibilitetu.

Irina Vukotić je veoma zaštitnički nastrojena prema svojoj ćerki, što se vidi iz njenih objava na društvenim mrežama i podrške koju pruža Iskri u njenim umetničkim poduhvatima. Osim toga, mnogi primete sličnost između Iskre i njenog oca Save Radovića, iako se Sava retko pojavljuje u javnosti u poslednjih nekoliko godina. Irina Vukotić je primer kako poznate ličnosti često ulažu napore da očuvaju privatnost svoje porodice i čuvaju je od medijske radoznalosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here