Zahvaljujući godinama štednje i svojoj upornosti, 83-godišnja baka Irena Hološi iz Kikinde konačno je otkrila krivca koji joj je prije gotovo deset godina prljavim uljem uprljao fasadu kuće. Ova priča otkriva njenu borbu i istrajnost u suočavanju s nepoznatim počiniteljem i njegovim vandalizmom.

Irena Hološi je osoba koja je živjela od minimalne mirovine, ali je godinama štedjela kako bi si priuštila kameru za videonadzor. Njen dom bio je meta nepoznatog počinitelja koji joj je nanosio štetu, prljavim uljem oštetio rolete, komarnike i vanjski dio kuće. Ovaj zločin prouzrokovao joj je mnogo nemirnih noći i neprospavanih dana, a baka Irena je godinama tragala za krivcem koji joj je pravio noćne more.

Njena susjeda u Ulici braće Tatića bila je glavna osoba koju je sumnjala, ali nije imala dokaze za optužbu. Nakon što je instalirala kameru za videonadzor, uspjela je snimiti počinitelja u trenutku kada je nanosio štetu njenom domu. Policija je nakon pregleda snimke identificirala počinitelja, sedamdesetogodišnjaka, koji je iz svog džepa vadio mješavinu koja je kasnije korištena za uništavanje imovine.

Irenina kći, Marija Varga, potvrdila je ovu priču i istaknula da je njenoj majci uništena imovina, ali i da su godine straha i neprestane napetosti ostavile dubok trag na njoj. Unatoč naporima da očisti prljavštinu, šteta je ostala, a sama roleta nije bila za popravak. Irena je opisala kako se emocionalna tjeskoba uvukla u njen život, te kako je strah i dalje prisutan jer ne zna što bi se moglo dogoditi. Ova priča o baki Ireni Hološi ističe važnost borbe za svoja prava i dostojanstvo unatoč izazovima. Iako je živjela od minimalne mirovine, uložila je napore da zaštiti svoj dom i otkrije počinitelja vandalizma. Njena istrajnost i konačni uspjeh u identifikaciji počinitelja inspiriraju nas da se borimo za pravdu i zaštitimo svoje domove.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here