Filip Car je objasnio osnovne uzroke Aleksovog odlaska iz njegovog života, bacajući svetlo na okolnosti koje su dovele do njihovog razdvajanja. Nadalje, on je ušao u intrigantne detalje oko identiteta žene koja je bila romantično povezana s njim, razotkrivajući misteriju oko njihove navodne veze.

Filip car je samouvereno razotkrio definitivne razloge Aleksinog odlaska iz njihove veze, pružajući prosvetljujući uvid u okolnosti koje su dovele do njihovog razlaza. Osim toga, neustrašivo je otkrio bitne detalje o zagonetnoj ženi s kojom je trenutno u vezi, razotkrivajući složene isprepletene njihove veze. Vijest o Aleksandrinom i Filipovom raskidu, izazvana prisustvom druge djevojke na njegovoj rođendanskoj zabavi, brzo se proširila na više medijskih platformi.

 

 

Alex i misteriozna djevojka nesumnjivo su prekinuli svoju vezu ubrzo nakon što je Alex otišao sa zabave. Potaknuvši još više spekulacija na društvenim mrežama, pojavile su se brojne fotografije na kojima se vidi Filip, poznato lice Aleksandri, kako se vatreno ljubi sa zagonetnom plavušom, koja do tada nije bila poznata javnosti. Nasuprot tome, Car ove optužbe nedvosmisleno opovrgava, tvrdeći da je pomenuta plavokosa osoba, zapravo, povjerljivi saputnik iz školskih godina, koji trenutno vodi zadovoljan bračni život i odgaja vlastito dijete.

 

 

 

Što se tiče raskida sa Aleksandrom, Car uporno tvrdi da je to bio isključivo njen izbor, dodatno pogoršan njenom odlukom da to otkrije na njihov rođendan, što je pojačalo emocionalni uticaj na Cara. Javnost je ostala zapanjena usred sukoba između ovih suprotstavljenih frakcija. Suprotno uvreženom mišljenju, Aleks Nikolić je u svojoj Instagram priči samouvereno otkrila da je njihov raskid proistekao iz suprotstavljenih stavova, što je dovelo do intenzivnih i sukobljenih okolnosti, praćenih uvredljivim i neprijatnim razmenama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here