Prema pouzdanim izvorima Kurira, Ana Bekuta je nakon tragičnog gubitka svog voljenog partnera Milutina Mrka Mrkonjića, promenila svoj pristup svakodnevnim aktivnostima. Otkriveno je da Ana Bekuta sada traži vodstvo od različitih duhovnih praktičara, uključujući svog ličnog astrologa, numerologa i razne druge instruktore, pre nego što donese bilo kakve odluke ili preduzme bilo kakve korake u svom životu.

Ovo novo oslanjanje na stručnjake u njihovim oblastima postalo je važan deo Ane Bekute rutine, ističući koliko je smrt njenog partnera uticala na nju i koliko je posvećena traženju utehe i vodstva tokom ovog izazovnog perioda. Ana Bekuta je oduvek bila zainteresovana za horoskope i dugo je gajila interesovanje za astrologiju. Međutim, nedavno je svoju fascinaciju podigla na viši nivo, tražeći smernice ne samo od svog astrologa, već i od numerologa i drugih stručnjaka u ovoj oblasti.

Među njenim obožavaocima postoji znatiželja zašto je čekala tako dugo pre nego što je objavila informaciju o promenama u svom životu, a glavni razlog su saveti njenih pouzdanih savetnika. Oni su je obavestili o nepovoljnim aspektima u vezi sa njenim poslovnim planovima u tom periodu i sugerisali joj da sačeka do kraja juna. Ana Bekuta je poslušala njihov savet i, bez ikakvog kajanja, potvrdila je pozitivne promene koje su usledile, čime je pokazala svoju veru u moć zvezda i njihov uticaj na naše živote.

Bilo da je reč o određivanju idealnog trenutka za izdavanje albuma, planiranje koncerta, snimanje ili identifikaciju nepovoljnih aspekata koji bi mogli da utiču na nju, saveti njenih duhovnih savetnika su joj neprestano od velikog značaja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here