Već dugi niz godina pjevačica Severina Vučković je jedna od najpopularnijih na našim prostorima. Njen privatni život je veoma interesantan javnosti i o njemu se mnogo više piše nego o pjevačicinoj karijeri. Severina je poznata kao žena sa čvrstim stavovima , i koja se ne boji iznijeti u javnost sve svoje probleme , kojiko god da je to košta ..

 

 

Naime , poznato je da se pojavio pjevačicin eksplicitni snimak sa jahte , koji je kružio po Internetu , i prosto nema osobe koja ga nije pogledala tada. Međutim , Severina je uspjela sve okrenuti u svoju koeist , i poslije je kroz šalu rekla da joj je to bila samo dobra reklama. Severina iza sebe ima dva propala braka. Prvi put se udala za biznismena Milana Popovića , s kojim je dobila sina Aleksandra , i sa kojim nakon razvoda vode ratove zbog skrbništva.

 

 

 

Pjevačicin drugi izabranik je bio Igor Kojić , koji je sin poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe . Naime , Igor je od Severine mlađi čak 14.godina , ali brak između njih nije upio , pa je i on završen razvodom. Severina se sada posvetila svojoj karijeri i svom sinu . Naime , karte za svaki njen koncert su rasprodate svjetlosnom brzinom. Severina je također bezbroj puta pokazala , da zna napraviti atmosferu na bini , a svako ko je bar jednom otišao na njen koncert , uvijek poželi da se vrati.

 

 

Ne sumnjamo da Seve sada radi kvalitetno na svojim pjesmama kao i uvijek , i brojne njene pjesme su postale veliki hitovi koji su i danas jako slušani. Pjevačica je aktivna na društvenim mrežama gdje objavljuje i detalje sa svojih nastupa.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here