Novak Đoković je neosporno slavljen kao svjetski teniski šampion bez premca, koji se može pohvaliti neusporedivim dostignućima na terenu i van njega. Njegovi izuzetni trijumfi nisu ograničeni samo na njegovu tenisku snagu, već se protežu i na njegove impresivne finansijske poduhvate. Sa impresivnim portfeljem investicija u nekretnine koji se protežu širom svijeta, on čak uživa i privilegiju posjedovanja ličnog aviona za svoju ekskluzivnu upotrebu.

 

Suprotno nekim tvrdnjama o tome da iznajmljuje avion kad god je to potrebno, nedavne fotografije na društvenim mrežama pružaju nepobitne dokaze o konkretnom avionu koji koristi za svoja putovanja. Zanimljivo, jedan zadivljujući snimak prikazuje ga u pratnji brata, sestre, poznatog fudbalera i supruge, sve u raskošnoj postavci plišanih kožnih sedišta u mirnoj pozadini.

Ova oblast nije samo odlična za putovanja, već nudi i veoma udoban životni prostor. Štaviše, Novak je napravio značajna ulaganja u nekretnine, posebno prodavši luksuznu vilu u Marbelji koju je prvobitno iznajmio tokom pandemije. Lokalni izvještaji govore da je on kupio nekretninu za nevjerovatnih 10 miliona eura. Vila se može pohvaliti nizom izvanrednih sadržaja, uključujući teniske terene, bazen i prostranu baštu, između ostalog. Štaviše, Novak i njegova porodica stekli su prestižnu rezidenciju u Monte Karlu i raskošan stan u ekskluzivnom beogradskom naselju West 65. Stan samouvjereno prikazuje prostranu terasu sa bazenom za podmlađivanje, a procjenjuje se da vrijedi impresivnih 545.000 eura.

 

Pored ovog raskošnog stana, Đokovići ponosno poseduju i zapanjujući stan u Majami Biču, koji nudi izuzetan panoramski pogled na grad, park, zaliv i okean. Zgrada u kojoj se nalazi ovaj izuzetan stan pruža niz raskošnih sadržaja. Štaviše, Đokovići poseduju ne samo jedan, već dva raskošna penthausa u živopisnom gradu Njujorku, čija je vrednost zapanjujuća od 10 miliona evra.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here