Severina Vučković bez sumnje je jedna od najboljih hrvatskih pjevačica u posljednjih 20 godina. Njena karijera obilježena je velikim brojem hitova, ali posebno je upamćena po snimku s jahte koji je nastao s hrvatskim poduzetnikom još davne 2004. godine. Nakon toga, njena karijera krenula je uzlaznom putanjom, a vrata svih televizijskih kuća bila su joj otvorena.

Međutim, u ljubavnom životu nije imala sreće. Iza sebe ima dva razvoda braka, a jedina vrijednost koju je iz njih iznijela jest sin Aleksandar, kojeg je dobila sa bivšim suprugom Milanom Popovićem. U posljednje tri godine vodila je velike pravne bitke s Milanom oko roditeljskih prava, ali na kraju je uspjela izboriti svoja majčinska prava. Nakon razvoda od Igora Kojića, Severina se preselila majci u Split, gdje trenutno živi i radi. Ekipa je posjetila Severinu i vidjela kako se priprema za nadolazeće uskršnje praznike.

Severina Vučković ima luksuznu kuću u elitnom naselju Žnjan, na predivnoj lokaciji uz more. Prema hrvatskim medijima, susjedni stanovi, koji su nešto manji od stotinu četvornih metara, procijenjeni su na iznenađujućih 650.000 eura. Severinin dom služi kao ugodno utočište za nju i njenu obitelj, ali nije u dobrim odnosima sa sestrom Mirjanom, s kojom je čak imala i fizički sukob, što ih je oboje dovelo do policijske postaje u Splitu. Interijer kuće odiše toplinom, s većinom bijelog namještaja i raskošnim detaljima koje je Severina pažljivo odabrala. Prostrani prozori propuštaju obilje prirodne svjetlosti, a iz dnevnog boravka pruža se prekrasan pogled na more.

U dnevnom boravku, koji je srce Severinine kuće, nalazi se udoban blagovaonski stol oko kojeg se okupljaju njeni najmiliji, uključujući majku, sestru, rođake i prijatelje. Na gornjem katu, spavaća soba njenog sina Aleksandra ističe se kao najsvjetlije uređen prostor u kući, prepun igračaka i njegovih osobnih stvari.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here