Aco Pejović, poznati pjevač, nedavno je izjavio da mu je prijeko potreban odmor nakon završetka svoje turneje. Izrazio je osjećaj preopterećenosti poslom te najavio da će si nakon završetka turneje priuštiti kvalitetan godišnji odmor. Nakon dugih i napornih dana, Aco se nada da će se stvari promijeniti u nadolazećim danima.

Također je spomenuo da bi volio posjetiti Italiju, ali istaknuo da još nije odlučio. Izrazio je oduševljenje Srbijom i naglasio da ima mnogo toga za posjetiti, pa čak i razmišlja o posjeti manastirima širom zemlje zajedno sa suprugom. Aco Pejović se također istaknuo kao pjevač u popularnom filmu “Toma”, te je izrazio čast koju je osjetio surađujući s Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem.

Saradnja s njima bila je posebno vrijedna za njega jer su izuzetno profesionalni. Osjeća se sretnim što je imao priliku raditi s njima. Novinari su ga na kraju upitali o “Zvezdama Granda” i Ceci, koja je nova članica žirija. Aco je izjavio da ne prati tu emisiju jer ne voli gledati rijaliti formate, a smatra da su “Zvezde Granda” postale takve. Ne može podnijeti omalovažavanje djece, stoga ne želi gledati takve sadržaje. Ipak, izrazio je zadovoljstvo što je Ceca postala dio žirija i ako ona to želi, smatra to super. Aco Pejović, jedan od najcjenjenijih pjevača na Balkanu, ima dugogodišnju karijeru iza sebe. Njegova muzička avantura započela je mnogo prije nego što je stekao veliku popularnost. Još kao mladi talentirani pjevač, Aco je istraživao različite žanrove i stvarao svoj autentičan stil.

Nakon mnogo truda i rada, Aco je postao prepoznatljivo ime u muzičkoj industriji. Njegov moćan vokal, emotivnost u izvođenju i osobni pečat koji je stavljao na svaku pjesmu, osvojili su srca brojnih obožavatelja. Aco je svojim nevjerojatnim interpretacijama i hitovima osvojio vrhove top-lista i osigurao svoje mjesto među najuspješnijim pjevačima Balkana. Tijekom godina, Aco Pejović je usavršavao svoju umjetnost i razvijao se kao glazbenik. Njegova glazba prelazi granice i dopire do publike širom regije. Njegovi koncerti su prava senzacija, privlačeći tisuće ljudi koji žele uživati u njegovim izvedbama i energiji koju donosi na pozornicu.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here