Iskustvo jedne Beograđanke koju je prevario mladi Egipćanin jasno pokazuje snagu ljubavi i njenu sposobnost da prevaziđe granice. Uprkos svim racionalnim upozorenjima, žena je krenula na romantično putovanje s Abdulom, koji je bio 20 godina mlađi od nje, samo da bi otkrila da je on manipulirao njome radi svoje koristi. Prije dvije godine, Abdul ju je zarobio tokom boravka u odmaralištu u Hurgadi, gdje je radio kao zabavljač. Žena se zaljubila i osjećala se kao da živi u bajci, ne pridajući pažnju svojem racionalnom umu. Ona mu je poklanjala darove i slala novac iz Beograda. Krajem prošle godine, Abdul ju je uvjerio da kupi stan u Hurghadi i preseli se tamo kako bi zajedno uživali u ljubavi.

Ova 58-godišnja Beograđanka, uspješna poduzetnica s razvedenim statusom, dijeli svoju priču o tome kako je prodala stan u Beogradu i otišla u Egipat s Abdulovim novcem, samo da bi otkrila da je on tipičan playboy i vešt prevarant. Njeno slomljeno srce dovelo ju je do velikog gubitka, od najmanje 110.000 eura. Ona je cijenjena osoba s uspješnom karijerom i odgovornim ponašanjem, tamnokosa crnka s prodornim plavim očima.

Zaista je iznenađujuće da je netko mogao manipulirati njom i uništiti joj život. Ona želi podijeliti svoje iskustvo kako bi upozorila druge žene da ne postanu žrtve sličnih šema, jer vjeruje da iskusni prevaranti djeluju unutar luksuznih hotela u Egiptu. Njena priča treba služiti kao upozorenje, jer nije jedina žrtva. Abdul Majid Saleh Tajmur, pretpostavljeni pravo ime tog muškarca, ima otprilike 20 godina manje od nje. Prvo je radio kao animator u hotelu, a kasnije je napredovao na poziciju voditelja animacijskog tima.

Tokom ljeta 2020. godine, Abdul joj je prišao dok se opuštala pored bazena i iskreno izrazio svoju duboku naklonost. Čak i kada se žena vratila u Beograd, on joj je nastavio slati poruke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here