Najpoznatija zvijezda na Balkanu , Svetlana Ceca Ražnatović , osim po glasu , i njenim voklanim sposobnostima , na kojima joj mnogi zavide , također važi i za jednu od najzgodijih žena na našoj ajvnoj sceni . Ceca je jedne prilike izjavila da svoju liniju održava zahvaljujući pravilnom i zdavom načinu ishrane. Naime , prije samo nekoliko godina , njeno zdravstveno stanje bilo je ogromno narušeno , pa se moglo pomisliti da se pjevačica malo udebljala,međutim glavni razlog tome su bili problemi sa hormonima.

 

 

 

 

Kako je Ceca tada ispričala , od kako je sredila taj zdravstveni problem , tijelo jj se vratilo u normalu , i bukvalno se prepolovila . Imala je ženski hormonski disbalans , a tijelo je signaliziralo da nešto nije uredu . Kada je primjetila simptome odmah se obratila ljekaru . Sve je regulisala i nije više oticala . Ceca je uz savjet ljekara i adekvatnu terapiju , povratila svoje zdravlje i liniju.

 

 

Uzro tom disbalansu koji je u mnogo čemu naštetio je i ptiskivao njene emocije , i na to joj je posebno skrenuo pažnju astrolog Dušan Veličković. Kako prenose domaći mediji ,, on ju je upozorio da pregleda štitnu žlijezdu u bubrege . Njeno zdravstveno stanje je sada mnogo bolje , čak šta više može da se kaže da ona nikada nije bolje izgledala . Ceca nastoji svaki dan da diže svijest ženama , i kada god joj se ukaže prilika savjetuje da svaka žena baremo ponekad obavi preventivni pregled. Poznato je da je Ceca prije mjesec dana postala baka po drugi put , a uskoro će i po treći , kada jo kćerka Anastasija a jesen rodi unuu. Cecina djeca i unučad su glavna zanimacija u njenom životu pored karijere.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here