Teodora Baković je manje poznata pjevačica sa naših prostora. Ona je pažnju javnosti , osim glasom , i straktivnim izgledom , privukla i zbog emotivne veze sa sinom najpoznatije autorice muzičkih tekstova Marine Tucaković. Pjevačica se tada zabavljala sa Marininim sinom Milanom Laćom Radulovićem , koji joj je bio velika podrška u karijeri , a kako je tvrdila bio joj je i prvi dečko.

 

 

Teodora e u svojoj muzičkoj karijeri snimila nekoliko pjesama , kao i kompletan album . Iako su joj mnogi predviđali uspješnu karijeru , ona se postepeno povlačila iz meija . U međuvremenu je oslabila i sada izgeda potpuno drugačie . Pored pjevačke karijere , probala je i u glumi , kada je u seriji “Folk” imala epizodnu ulogu u kojoj je na bini otpjevala pjesmu i samim tim odglumila samu sebe.

 

 

Jedan od njenih najpoznatijih hitova su “Srećno” , “Anemija” , “Između nas”. Njen estradni put obilježio je i jedan skandal . Naime , Teodora je ušla u fizički sukob sa našim pjevačicom Majm Nikolić , a to se desilo na snimanju jedne emisije. Nikolićeva je dok su sjedile u restoranu među kolegicama polila vinom iz čaše , a onda su krenule da se obračunavaju fizički, ali su producenti emisije uspjeli da ih razdvoje , pa taj sukob na sreću nije eskalirao. Prije dvije godine je odlučila da se uda za izabranika koji nije pznat široj javnosti . U međuvremenu je dobila i sina i kćerku . Na vadbi su joj pjevali najpoznatiji hrvatski pjevači Jelena Rozga i Petar Grašo , a u jednom trenutu je mlada i sama zapjevala na bini, te izazavala oduševljenje prisutnih koji smatraju da ona odlično pjeva.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here