Ceca, obuzeta ogromnim talasom tuge, nedavno se oprostila od svog dragog saputnika kroz duboko potresan video. Prošle su dvije godine od odlaska cijenjene tekstopiske Marine Tucaković, istinske vizionarke čije su očaravajuće melodije uzburkale duše bezbroj generacija i odzvanjaće kroz vječnost. U znak sećanja na smrt cenjene tekstopiske Marine Tucaković, poštovana Ceca Ražnatović je na svojoj cenjenoj Instagram platformi ljubazno izrazila svoje duboko divljenje i naklonost prema njoj.

 

Kao obožavana figura u narodnom svetu, Ceca je sa najvećom ljubaznošću odlučila da oda počast Marininom sećanju tako što je nežno podelila dirljiv isečak sa njihovog prošlog koncerta. Ovaj srdačan gest omogućio je Ceci da se tužno, ali duboko oprosti od svog voljenog poverenika, koga je smatrala negujućim prisustvom sličnom drugoj majci. Nalazim ogromnu zahvalnost što sam u mogućnosti da izrazim svoju iskrenu zahvalnost na izuzetnog pojedinca.

Ova izuzetna dama, koja je vješto osmislila moju zadivljujuću ličnost na sceni, oličava samu suštinu moje umjetničke odiseje. Njeni duboki stihovi su služili kao katalizator za moje trajne trijumfe tokom godina. Paralelno sa mojim dragim roditeljima, ona se pojavila kao postojan izvor utjehe i mudrosti, nalik na cijenjenu majčinu figuru. Želeo bih da iskoristim ovaj trenutak da izrazim duboku zahvalnost i duboko divljenje neuporedivoj Marini Tucaković, čiji je nemerljiv uticaj nesumnjivo odigrao ključnu ulogu u oblikovanju putanje mog puta ka veličini.

 

Važno je istaći da je Marina, uprkos tome što je Laća, Marinin sin, izazvao odlazak pojedinih pevača, među kojima je i Ceca, sa sahrane, pokazala izuzetnu sposobnost praštanja i nikada nije gajila loša osećanja prema njemu. U izuzetnom iskazivanju dubokog poštovanja prema Marini, koju je smatrala majčinskom figurom, poštovana narodna senzacija je dosledno prikazivala nju i njenu porodicu na najčasniji način, pažljivo birajući njene reči kako bi izrazila najveće poštovanje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here