Davne 2007. godine, Viki Miljković i Dragan Tašković Taške napravili su značajan korak u svojoj tadašnjoj 13-godišnjoj vezi, odlučujući se za brak i dajući zavet jedno drugom. Iako su se suočili s početnim protivljenjem svojih porodica, par je istrajao i naporno radio na očuvanju svoje veze kroz 13 godina sa mnogim usponima i padovima pre nego što su konačno odlučili zakoračiti u bračne vode.

Njih dvoje su proslavili još 16 godina zajedničkog života, što predstavlja impresivan uspeh za svaki par. Vikina porodica nije prvobitno bila oduševljena Tašketom zbog razlika u godinama i njegovog prethodnog braka, ali Viki i Taške su pokazali odlučnost da ostanu zajedno. Njihova odluka da se venčaju došla je nakon što je Viki preselila u drugu državu.

Tokom trudnoće je Viki Miljković sanjarila o tome da zrači lepotom na dan svog venčanja. Zamišljala je kako nosi predivnu belu venčanicu, koja je i danas predmet rasprava. Fotografija koja beleži taj retki trenutak iskrene radosti snimljena je kasnije tog 31. maja 2007. Na svom najradosnijem danu, dok je bila u drugom stanju, Viki je odlučila da se presvuče iz raskošne venčanice i umesto toga obuče pripijenu belu haljinu sa zlatnim detaljima koji su isticali njen sve veći stomak.

Okružena najbližim prijateljima i porodicom, Viki je uživala u prisustvu svojih najmilijih, među kojima je bio i njen sin Andrej, koji se verovatno već tada ugnezdio u njenoj utrobi. Ova slika, koja možda nikada nije bila javno prikazana, svedoči o iskrenoj sreći koju su delili Viki Miljković i njena kuma Svetlana Ceca Ražnatović. Njihovo prijateljstvo je tog dana dostiglo posebne visine i nastavilo da raste iz godine u godinu. Njihova bliskost se često može videti tokom muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde oboje služe kao članovi žirija.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here