Meri Tamara je Instagram model i Influenser , a ona je otkrila da zarađuje velike sume novca na platformi OnlyFans , a sve to zahvaljujući svojoj zavidnoj visini. Lijepa 28.godišnja Meri je visoka čak 188 centimetara , i to joj posebno otežava da nađe svoju srodnu dušu , jer su muškarci većinom niži od nje.

 

 

Ova ijepa djevojka je odlučila da svoj adut skoristi na najbolji način. Prihvatila je svoju prednost , te se na društvenim mrežama počela exponirati i tako zaradila novac na lakši i zabavniji način. Na Tik Toku Meri često objavljuje snimke , i javnosti pkazuje kako to izgleda život visoke žene . Iako na društvenim mrežama Meri ima nekoliko hiljada pratilaca , u privatnom životu krug njenih udvarača je veoma mali.

 

 

Meri je priznala da je izuzetno teško naći muškarca koji je viši od nje , ili čak iste visine kao ona . Čak je istakla da su joj rekli da niko ne voli visoke djevojke , e da je prevelika da bi bila žensko , te da u NBA klubovima traž beka. To su samo neki od komentara koje oj svakodnevno upućuju , te se sa ovakvim uvredama Meri susreće još od malih nogu , i navikla je na njih .

 

 

Istakla je da je bila najviša u školi , te da je bio to veliki izazov za nju, jer su je zbog toga često maltretirali. Djeca su je zadirkivala i nazivala je muškarcem ili zgradom , jer je čak bila viša i teža i od nastavnika . Djeca su bila toliko okrutno da je Meri znala sate provoditi u toaletu , gdje je plakala nad svojom sudbinom ,jer nije imala ni prijatelja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here