Pjevačica Nada Topčagić ponosno je gradila svoju karijeru čak četiri decenije . Poznato je da ona ima veliko vokalno umijeće , a pored toga i njen izgled je bio vrlo česta tema rasprave u javnosti , a zbog toga je vrlo često dospijevala na naslove medija .Neda e uvijek imala zadivljujuću ljepotu , a smatrala se jednom od najatraktivnijih žena u bivšoj Jugoslaviji.

 

 

Nada Topčagić je nedavno na sebe skrenula ogromnu pažnju medija , kada su na društvenim mrežama osvanule njene fotografije na kojima je ona u kušaćem kostimu . Fotografije su nastale prije nekoliko godina , kada je Neda bia na odmoru u Kaluđerovini kod Tivita , gdje ona vrlo često ljetuje.Tu joj je zapravo i drugi dom. naime poznato je da je Neda zakoračila u osmu deceniju života , i pored vidljivih nedostataka zbog protoka vremena , njena dobra kondicija i figura nadalek su hvaljene .

 

 

Neda je tokom svog uspješnog angažmana u muzičkoj industriji , svu svoju zaradu posvetila je ulaganju u nekretnine. U partnerstvu sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem ona sada posjeduje široku lepezu nekretnina koje uključuju stan u samom srcu Beograda , primorsku kuću u Crnoj Gori , ugodnu vikendicu na Tari , veliku vilu u Starim Banovcima , kao i još jedan stan u glavnom gradu. Posebno mjesto u njenom srcu zauzima njena vikendica na Tari , a okružena je slikovitim planinskim krajolikom , gdje se mir i spokoj pronalazi u svakom djeliću imanja. Tu je svakako i luksuzno opremljena vila sa rijetkim namještajem , iz koje se pruža impresivan pogled na crnogoričnu šumu. Tu je Neda najviše vremena provodila tokom pandemije korona virusa.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here