Prošlo je već šest dana od masakra koji se dogodio u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar , a svi se još uvijek pitaju , šta je bio okidač , trinaestogodišnjem dječaku Kosti Kecmanoviću da počini tako strašan zločin , koji se do sada nije desio u Srbiji .

 

 

Poznato je od ranije da je Kosta bio dječak , koji je u školi ia sve petice , koji je svirao violinu i išao na časove glume . Šta se desilo da takav dječak dođe u školu sa nauružanjem , i sa 4 Molotovljeva koktea i počini neviđeni masakr , u kojem je život izgubilo osam njegovih drugara i portir škole.

 

 

Nakon što je počinio zločin , i sam pozvao policiju , Kosta je saslušan , te smješten u mentalnu ustanovu za djecu i omladinu, i kako prenose neki izvori uopšte ne pokazuje kajanje i samo ga interesuje da li je popularan na društvenim mrežama . O razlozima zbog kojih je počinio masakr raspravljaju stručnjaci i obični građani jučer se na sve osvrnuo i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić , koji je rekao da nadležni organi imaju dokaze da je on gledai na društvenim mrežama eksplicitne sadržaje. Tako se sumnja da je Kosta inspiraciu za masakr pronašao u videuu u kojem jednan mladić poziva na obračun sa hejterima . Autor videa u jedno tnutku kaže da svi imamo hejtere danas , a neki od njih se nalaze među našim prijateljima. On je pokazao i koje oružje posjeduje , kao i pripreme za masovnu pucnjavu.Vučić je istakao da postoje dokazi da je Kosta gledao ovaj video , e da je video nastao u Srbiji i da se nalazi na you zubeu, te da izgleda kao spot ili video igrica.On je istakao da ono što je Kosta uradio isto kao indigom preslikano i sada je problem da se dokaže da li autor videa snosi odgovornost za masakr jednim dijelom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here