Kultna pjevačica Tina Tarner , je nakon duge borbe sa nekoliko vrsta bolesti preminula , a u danima koji su slijedili , pojavila su se brojna nagađanja . Naime , u estradnom svijetu je bilo dosta glasina o potencijalnim nasljednicima imanja i značajnih novčanih posjeda Tine Tarner.

 

 

Tina je navodno imala vrijednost od 250 miliona dolara i navodno je prije nekg vremena odlučila tko će naslijediti njeno bogastvo. Tina se dugo borila sa rakom debelog crijeva , a kako doznajemo bilo je potrebno i uraditi transplataciju bubrega , kojeg joj je dao njen suprug Ervin Bah . Iako je neizvjesno tko će naslijediti njenu imovinu , nagađa se da bi to mogao biti njen suprug , s kojim je u braku veće decenijama.

 

 

Nakon smrti Tinine biološke djece Craiga i Roni , moglo bi se pretpostaviti da će svoje bogastvo podijeliti sa svojim posvojenim sinovima , Ikeom Turnet i Juniorom Michaelom Turner. naime 2018.godine Ike je otkrio da sa majkom nije komunicirao gotovo dvadeset godina . Također doznajemo da se sin Michael otuđio od nje , ali da je ona plaćala njegovu skrb u rehabilitacijskom centru. Tina Tarner će zauvijek ostati upamćena kao kraljica rock and rolla . Preminula je prirodnim putem u 83.godini života u Cirihu . Uprkos svojoj borbi , postigla je veliki uspijeh u svom životu . Čak je osvojila 12 Grammy nagrada i bila je jedina žena koja je pobijedila u pop rock i RiB kategorijama. Međutim , proživjela je i trageije koje su imale dubo uticaj na nju. Vijest o njenoj smrti rastužila je svjetsku javnost , iako je bila očekivana s obzirom na njene godine kao i bolest.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here