Iako se Stanija Dobrojević nedavno razdvojila od svog bivšeg verenika Asmina Durdžića zbog tvrdnji da je bio u braku s elitnom takmičarkom Anelom Ahmić, situacija se čini kompliciranom. Nedavno se pojavila nova fotografija na kojoj Stanija pozira sa zgodnim pevačem Emirom Brunčevićem. Ova situacija izazvala je znatiželju i buru u medijima. Fotografija je nastala tijekom snimanja emisije “Amidži đou”, u kojoj su sva trojica gostovali prošlog utorka. Emir je podijelio ovu fotografiju na svom Instagram profilu i označio bivšeg Stanijinog dečka Asmina Durdžića.

Raskid između Stanije i Asmina bio je medijski praćen događaj, a Stanija tvrdi da nije znala da je Asmin već bio u braku. Međutim, Asmin nije odustao od nje i otputovao je u Ameriku kako bi je vidio. Stanija je kasnije izjavila da je cijela priča o braku s Anelom Ahmić bila prevara i da njen dečko nikada nije bio oženjen.

Iako situacija između Stanije i Asmina izgleda komplicirano, fotografija s Emirom Brunčevićem izazvala je dodatnu pažnju javnosti i postavlja pitanje o trenutnom statusu njihovih odnosa. Mediji su brujali o ovom sastanku, a fanovi i znatiželjnici s nestrpljenjem prate razvoj događaja.

Stanija Dobrojević postala je poznata kao rijaliti zvezda zahvaljujući svojim pojavljivanjima u različitim televizijskim rijaliti programima. Rođena 17. ožujka 1985. godine u Beogradu, Stanija je stekla veliku popularnost u regiji i šire. Njezina prva velika izloženost javnosti bila je u rijaliti emisiji “Veliki Brat” 2009. godine. Iako nije osvojila ovu sezonu, njezina harizma i pojava osvojili su publiku. Nakon sudjelovanja u “Velikom Bratu”, Stanija je postala tražena osoba u svijetu rijalitija i televizije. Nakon “Velikog Brata”, počela je gostovati u mnogim drugim rijaliti emisijama, uključujući “Farma”, “Survivor Srbija”, “Parovi”, “Zadruga”, i mnoge druge. Njezina prisutnost u rijaliti svijetu i kontroverze koje su je okruživale pomogle su joj u izgradnji statusa rijaliti zvezde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here