Nakon raskida veze s bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem, Anđela Đuričić je odlučila potražiti predah i utjehu u prelijepom gradu Splitu, Hrvatska. Protekli dani su za nju bili izazovni, pa je odlučila da se udalji od svega i pronađe mir. Anđela je boravila u domovini svojih roditelja u Herceg Novom, ali je sada promijenila lokaciju te je krenula na putovanje u Split. U iskrenoj izjavi, priznaje da se trenutno nalazi u izazovnoj fazi svog života, a vjeruje da i njen bivši partner prolazi kroz slično teško razdoblje. Zato moli svoje pratitelje da je tokom ovog vremena ne bombarduju porukama i pozivima, kako bi joj omogućili fokus na profesionalne nastojanja i kvalitetno vrijeme provedeno s voljenima.

Na svom Instagram profilu podijelila je sliku koja prikazuje njen trenutni mir dok uživa u jutarnjoj kafi usred spokojnog ambijenta blistavog mora u Splitu. Na šolji je ugraviran natpis koji je privukao veliku pažnju njenih pratilaca. Osim toga, Anđela je otkrila svoje planove za novu televizijsku emisiju naziva “Trač sa Anđelom” koju planira snimati na živopisnoj obali. Ovaj uzbudljiv poduhvat znači da će joj nakon odmora vjerojatno biti povratak kod roditelja. Anđela Đuričić je poznata po svom talentu i kreativnosti, a sada se fokusira na svoj posao i nastojanja u televizijskom svijetu. Iako proživljava težak period u privatnom životu, njeni prijatelji, pratitelji i obitelj pružaju joj podršku i razumijevanje.

Upravo kada se činilo da Anđela Đuričić može naći utjehu u profesionalnim nastojanjima i odmoru u Splitu, dogodio se trenutak koji je zauvijek obilježio njeno sudjelovanje u rijaliti programu. Naime, u “Zadruzi Elita”, na jednom od televizijskih događaja, Anđela je doživjela trenutak koji je doveo do njenog osramoćenja pred milijunskom publikom.

Tokom jedne žustre rasprave s drugim takmičarima, Anđela je izgubila kontrolu nad svojim emocijama i izrekla niz oštrih i uvredljivih komentara. Njene riječi su izazvale šok i zgražanje, a mnogi su je osudili zbog njenog ponašanja. Nekoliko medija je prenijelo taj trenutak, što je dodatno produbilo njenu osramoćenost. Njeno ranije ugledno ime na estradi je poljuljano, a javnost je počela drugačije gledati na nju. Mnogi su je kritizirali zbog njenog postupka, a društvene mreže su bile preplavljene komentarima o njenom lošem ponašanju.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here