U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , odnosno jednog popularnog glumca Slobodana Ćustića , koji ima čak šestero dece . Naime , Nikola i Ljubomir su njegovi sinovi iz prvog braka , a koji su danas odrasli ljudi koji imaju svoje proodce . Inače on sa drugom suprugom Jelenom ima četvoro dece – Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena. Za ne poverovati je da je on od svoje dnašnje supruge, stariji pune 23 godine, a verovali ili ne, ona je poslednje dete rodila kod kuće, a evo šta je rekla na tu temu:

“Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila” ‒ pričala je Jelena u tim trenutcima.

Naime , ovaj slučaj nam je pokazatelj da je sve moguće , a ona je se htela vratiti svojim korenima kada je reč o ovome: ”Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće, bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao. Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa” – ispričala je Jelena, koja posle porođaja kod kuće nije išla u bolnicu. Vaša mišljenja ostavite ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here