Bojan Karić, član jedne od najimućnijih i najpoznatijih srpskih porodica, postao je medijska figura kada je započeo romantičnu vezu sa popularnom pop zvezdom Jelenom Karleušom. Ta veza je kasnije dovela do njihovog braka, ali njihova zajednička avantura trajala je samo tri meseca pre nego što su se razveli 23. septembra 2004. godine. Iako je njihov razvod bio praćen velikom medijskom pažnjom, obe strane su izražavale samo reči ljubaznosti jedna prema drugoj.

Nakon razvoda, Bojan Karić je pronašao sreću u vezi sa Mašom Nikolić, impresivnom ženom koja je ćerka cenjenog reditelja Božidara Nikolića i sestra Jovane Nikolić, pevačice udata za Miškovića. Par se venčao 2007. godine, a njihova ljubav je dodatno ojačala dolaskom blizanaca Teodora i Tare. Kao porodični čovek, Bojan Karić se povukao iz javnog života kako bi stvorio idealan dom za svoju porodicu. Dok lični podaci ostaju privatni, kroz njihove društvene mreže se može dobiti uvid u njihov život, uključujući njihovu ljubav prema putovanjima na razne destinacije tokom slobodnog vremena.

Iako žive i rade u gradovima kao što su Beograd, Minsk i Abu Dhabi, česte putne avanture porodice ne remete njihovu bliskost. Oni uživaju u svom navodno izvanrednom načinu života, a njihova porodična rezidencija u Beogradu odiše toplinom, pozitivnošću i harmonijom. Iako na prvi pogled na društvenim mrežama možda izgleda da dominira luksuz, očigledno je da su njihova nepokolebljiva posvećenost i trud u uređenju doma sa vrhunskim nameštajem, najboljom opremom i neprocenjivim umetničkim delima očigledni.

Karići su poznati po luksuzu i dobrom ukusu tako da se od njih ništa manje ni ne očekuje. Vjerujemo da će sve doći na svoje i želimo im svu sreću u daljim planovima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here