Jedan od najpoznatijih srpskih voditelja je svakako Žika Jakšić , koji je na malim ekranima prisutan već posljednje tri decenije. Ne postoji osoba na Balkanu koja nije pogledala barem jednom emisiju “Nikad nije kasno” , a koju vodi pomenuti voditelj. Emisija je muzičkog karaktera namjenjena osobama koje imaju talenta za pjevanje , ali nisu do sada imali šanse za prikazivanjem u javnosti.

 

 

Žika Jakšić je poznat po tome što ima dugu glazben povjerst. Mešutim , niko nije ni slutio da Žika ima zdravstvenih problema , jer je prepoznatljiv po širokom osmjehu i pzitivnom stavu , a čini se da ima zdravu i energičnu osobnost koja je i više nego prepoznatljiva. Naime , ediji su nedavno objavili , da zdravstveno stanje Žike Jakšića nije dobro.

 

 

Kako doznajemo Žika je imao operaiju slijepog crijeva , koja ga je zamao usmrtila . Riskirao je svoj život jer mu je u početku nedostajalo znanje o značaju. Žika je danima bolovao , ali kako nije od onih osoba koje odmah trče dotoru , zbog toga se javio u zadnji čas , tako da ga je spasila samo sudbina i ništa više. Apendektomija je česta , ali ako se ne obavi na vrijeme dolazi dosepse , a to se dogodilo Žiki. Međutim , na sreću doktori su ga uspjeli brzo spasiti , a prilikom operacije mu je otkriveno da ima kilu , koja mu je hirurki sanirana , i nakon čega se osjeća dobro.Žika je nakon operacije , zaradio još jedan virus koji je postao veoma opasan po njega, pa je njegovo zdravstveno stanje znatno narušeno . Niame , u glavi su mu se pjavile velike fleke, odnosno kosa mu je na mjstima počela opadati , ali je potražio pomoć doktora koji mu je prepisao terapiju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here