Poznata folk pjevačica Mina Kostić je u razgovoru sa novinarima pričala o svojoj kćerci Anastasiji, te je za nju rekla kako je odlična učenica, koja ima same petice. Mina Kostić je nakon raskida veze sa svojim partnerom Igorom Iksom odlučila da se posveti malo više svojoj karijeri, te vaspitavanju svoje kćerke Anastasije. I mada je izbjegavala pojavljivanje u javnosti, Anastasija se ipak u posljednje vrijeme pojavila na nekim događajima, a njen izgled i ljepota je kod mnogih izazvao veliko divljenje. pojavila se i fotografija na kojoj je Anastasija sa svojim ocem Igorom, te su mnogi bili iznenađeni koliko je porasla.

Mina je istakla kako je ponosna na svoju kćerku i njene uspjehe u školovanju, te kako Anastasija nema namjeru da ide njenim stopama, ali ima namjeru da bude u javnom poslu, te je odabrala manekenstvo, sa kojim ima namjeru da se ozbiljnije bavi u budućnosti. Inače, Anastasija Kostić je kćerka poznate pjevačice Mine Kostić, koja u posljednje vrijeme baš i nije bila aktivna na muzičkoj sceni,  nedavno se saznalo i da je ušla u novu emotivnu vezu te da je veoma sretna po tom pitanju.

Mina je za kćerku rekla kako se već okušala u manekenskim vodama, i da smatra da joj odlično ide na tom planu, te da joj je sada već svašta naručila da joj donese iz Amerike, kada tamo bude na turneji.

Mina je rekla da čisto sumnja da će Anastasija htjeti da se pojavi u njenom spotu, ali kao to bude njena želja, da ona ne vidi nikakav problem u tome. Mina je rekla kako je i svome bivšem Igoru rekla kako će morati da imaju bazuku uz sebe, da bi zaštitili svoju kćerku zbog njene ljepote. Ipak, kako kaže, Anastasija je dobro dijete , veoma je odgovorna i Mina vjeruje da neće imati problema sa njom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here