Jedan od najboljih fudbalera na svijetu je svakako poznati Zlatan Ibrahimović, koji iako ima više od 40.godina , još vijek aktivno igra . Naime , u posljednje vrijeme Zlatan ima problema sa povredama . Poznato je da je Zlatan rođen u Švedskoj , ali također vuče korjene sa naših prostora .

 

 

Zlatan je prepoznatljiv po svom visokom samopouzdanju , te prilično bahatim izjavama koji sadži balkanski humor , koji samo ljudi sa ovih prostora mogu razumjeti. Kada e u pitanju njegov privatni , a naročito ljubavni život , za njega se vezuju mnogi tračevi . Mediji su ga povezivali sa brojnim poznatim ljepoticama , a poznato je da je fudbaler u braku sa Helenom Sigerom , već skoro dvije decenije , i sa njom ima dva sina. Helena je starija od Zlatana , a upoznali su se u jednj podzemnoj garaži.

 

 

Naime , kako je za medije ispričao , Zlatan je u garaži svojim Poršeom zgradio njen auto , zbog čega se ona jako naljutila , te su se odmah posvađali. Tada je Helena bila jedna od najpoznatijih manekenki , a temperamentna plavuša se odmah svidjela Zlatanu . Naime , Zlatan se Heleni nije svidio uopšte , ali je on bio uporan u namjeri da je osvoji i tao se i desilo. Helena ne voli pretjerano da se eksponira , niti da se pojavljuje u javosti . Kada su kružile glasine o Zlatanovom nevjerstvu , Helena se uopšte nije oglašavala , te je vjerno čuvala svoju porodicu na okupu . Jučer je Helena prošetala ulicama Milana , gdje živi va porodica , i po svom izdanju je privlačila poglede prolaznika . Naime , izašla je u uskim helankama koje su iscrtavale njeno izvaljano tijelo , te su svi oduševljeni kako izgleda iako je ušla u šestu deceniju života.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here