Žika Nikolić, legendarni voditelj emisije “Žikina Šarenica,” živi penzionerske dane ispunjene novim strastima, a nedavno je otvorio svoju dušu i podelio priču o nemiloj epizodi iz svog prvog braka koja ga je ostavila bez teksta. Žika je imao veliku ljubav iz srednje škole s kojom je stupio u brak tokom svoje četvrte godine na fakultetu. Njihova veza rezultirala je rođenjem ćerke Ružice, ali njihova ljubavna priča završila se neočekivano.

U jednom potresnom trenutku, Žika je zatekao svoju suprugu kako ga čeka s ljubavnikom na vratima njihovog doma, što je dovelo do fizičkog obračuna. Vrata su završila razbijena, a Žika je doživeo udarac u nos. Iako je tada osećao bes, s vremenom je uspeo da prebrodi tu traumatičnu situaciju. Njegova prva supruga je želela razvod, ali nije htela napustiti zajednički stan.

Iako je doživeo teške trenutke u prvom braku, Žika Nikolić nije izgubio veru u ljubav. Decenijama je u srećnom i harmoničnom braku sa suprugom Zoranom Nedić. Njihova veza je čvrsta, a Žika joj bezrezervno veruje i često ističe njihovu bliskost. Njegova supruga, ekonomista po struci, ne voli javna pojavljivanja, ali je strastvena u kuvanju i provođenju vremena sa najbližima. Nakon 34 godine zajedničkog života, Žika i dalje iskazuje svoju ljubav prema njoj kroz poeziju koju piše.

Sudbina je, kako Žika često ističe, odigrala ključnu ulogu u njihovom susretu na tramvajskoj stanici. Njihova priča je počela sudbinski, s njihovim slučajnim susretima koji su se odigrali tri puta tog istog dana. Prvi put kada je Zoranu ugledao, nije se libio prići joj i pozvati je na kafu. Njihova ljubavna priča je jasno pokazatelj da su sudbine ponekad veće od nas samih, a Žika i Zorana ostaju nerazdvojni kroz sve te godine.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here