Glumica Mirka Vasiljević već godinama je u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Ona često ističe svoju ulogu u održavanju porodice, preuzimajući odgovornost za dom i decu.Ističe kako joj je važna karijera ali da joj je još važnija porodica i harmonija u njoj. Da obezbedi sve svojoj deci i mužu pa će se onda baviti poslom.

Sada je Vujadin Savić, Mirkin nezvanični suprug, iznenadio sve tetovažom. Pozirajući u kupaćem kostimu u Dubaiju, bivši fudbaler je otkrio tetovažu na svojim grudima koja je odmah privukla pažnju. Na toj tetovaži nalazi se crtež Mirkinog lika, što jasno pokazuje koliko Vujadin voli Mirku i koliko mu je važna.Podsetimo, Mirka i Vujadin imaju četvoro dece, a nedavno je Mirka Vasiljević otkrila da bi podržala svoju decu ukoliko dobiju poziv za glumačku ulogu.

Mirka Vasiljević, osim što je talentovana glumica, također je predivna, lijepa i zgodna mlada mama. Njen izgled i stil su izuzetno privlačni, a ona s lakoćom usklađuje majčinske obaveze sa održavanjem svog atraktivnog izgleda.Mirka ima posebnu harizmu i sjajnu figuru koja je zavidna čak i nakon četvoro dece. Njena mladalačka energija i sjajna forma oduševljavaju mnoge. Uz sve to, ona je i osoba s pozitivnim stavom i samopouzdanjem, što dodatno pridonosi njenom šarmu.

Mirka je primer modernog roditelja koji uspešno usklađuje svoju karijeru i porodicu. Njena prisutnost na društvenim mrežama također otkriva da je Mirka posvećena zdravom načinu života, redovnom vežbanju i brizi o svom izgledu.Svojom prirodnom ljepotom, zanosnim osmehom i sjajnom energijom, Mirka Vasiljević ne samo da je inspiracija za mnoge mame, već i uzor mladim ženama koje žele postići ravnotežu između majčinstva i sopstvenog blagostanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here