Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, uoči sutrašnjeg vinskog sajma, objavio video na svom Instagram nalogu u kojem se nalazi u kuhinji i sprema palačinke. U videu je naglasio da, iako priprema palačinke neće doprineti njegovoj fizičkoj kondiciji, ipak je srećan. Vučić je delio i nekoliko ličnih preferencija u vezi sa palačinkama, izražavajući svoju ljubav prema pekmezu i naglašavajući da su palačinke s dodacima poput šljiva ili šipka najbolje. Dok je pravio palačinke, šali se da oblik palačinke možda nije savršen, ali da je to manje važno.

Ovim simpatičnim videom, predsednik Vučić je pokušao uneti humor i opuštanje u političku atmosferu, pokazujući svoju neformalnu stranu. Takođe, postavlja pitanje kuvarima da li su naučili iz njegovih grešaka u pripremi palačinki. Ovakvi trenuci ljudske opuštenosti od strane političkih lidera mogu doprineti stvaranju pozitivnije slike o njima u javnosti.

Pored priče o pripremi palačinki, predsednik Vučić je dodao ličnu notu time što je delio sećanja na dane kada je pravio palačinke za svoju decu, Danila i Milicu. Ovaj detalj dodaje element topline i porodičnosti u priču, pokazujući da predsednik ne samo da se ne stidi običnih kućanskih poslova, već i da čuva dragocene trenutke porodične intimnosti.

Smešten u neformalan i opušten ambijent svoje kuhinje, Vučić pokazuje svoju pristupačnu stranu i spremnost da deli privatne trenutke sa javnošću. Ovakve nekonvencionalne objave lidera mogu doprineti humanizaciji političara u očima javnosti i stvaranju bližeg odnosa između lidera i građana. Predsednik često ističe kako je prije svega samo jedan običan građanin, suprug, otac pa tek onda političar to jeste poznata javna ličnost.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here