Dijana Đoković , pznata kao majka našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića , sa svojim suprugom Srđanom , u posljednje vrijeme je počela da se sve češće pojavljuje u javnosti, a često daje i izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina .

 

 

Nedavno su gotovali u emisiji poularni Noletovi roditelji , te su otkrili do sada neke nepoznate detalje iz njihovih života , jer su ovoga puta više govorili o sebi , pa je i tajna koju je Dijana Đoković čuvala godinama sada izašla na vidjelo.

 

 

Dijana je tada otkrila da se prije otprilike tri decenije krstila u crkvi , te da joj je tom prilikom njen suprog dao kršteno ima , a Srđan je za svoju ljepšu polovicu tada izabrao ime Milica , koje je u srpskom narodu poznato kao tradiocionalno. Naime , Dijana je istakla da smatra da je to ime lijepo , ali da nije htjela da se ona tako zove u javnosti, te da u privatnosti svog doma želi da ostane Dijana. Njenim ukućanima se veoma dopada ime Milica koje je dobila na krštenju , iako to nije njeno pravo ime koje je dobila po rođenju .

 

 

Novak Đoković nikada nije čak ni nesmotreno otkrio ovu majčinu tajnu , ostao je diskretan zbog majke , jer kako kaže to i nije njeno pravo ime , pa ako ona odluči da podijeli sa javnosti , onda treba to sama da uradi , a ne da neko priča u njezino ime. Poznato je da Novak jako cijeni svoe roditelje , jer ipak su mu oni bili najveća podrška kada je krenuo da se bavi tenisom , i danas bez njih nebi bio to što jeste.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here