U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se trenutno jednog od najpopularnijih voditelja na našim prostorima , a to je zasigurno Ogenjen Amidžić . Naime , on je neko ko vodi emsiiju Amigi show , a koja se po mnogo čemu razliku od brojnih drugih koje danas možemo da pogledamo , a pogotovo po način na koji se oformio program emisije koji je svaki put raznovrsan , sa jako zanimljivim gostima.

Iako je on godinama bio zauzet čovek , a koji je iza sebe imao skladan brak , javnost je iznenadila vest da su oni njjegova tadašašnja supruga odlučili da se razvedu , pa su pre nekoliko meseci objavili da je nakon 10 godina braka na isti stavljena tačka. Ubrzo je svako krenuo svojim putem , a za razliku od manekenke koja je itekako aktivna na društvenim mrežama , te javno deli svoja svakodnevna dešavanja , voditelja nemamo baš mnogo priliku da vidimo u javnosti . Ipak , nedavno su paparazzi uspeli da ga usnime , pa je sada pozznato sa ki provodi svoje slobodno vreme , a mnogi su mišljenja da je nakon razvoda odlučio da okrene novi list.

Dakle , Ognjen je baš kao i Danijela odlučio da okrene novi list , pa je pokazao da kod njeg nema mesta za patnju , a osim uobičajenih dnevnih aktivnosti koje obavlja, on je pokazao da i te kako uživa u dobrom piću i hrani te je obišao nekoliko poznatih beogradskih lokala u kojima se opuštao neko vreme. Vaša mišljenja o ovome ostavite u komentar.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here