Jedna od najbogatijih žena u Srbiji je Vukica Vučurević , ali prema pisanju tamošnjih medija ostala je bez svoje vile na Dedinju , i zapala je u veliku financijsku krizu . Naime , poznato je da je Vukica kćerka Mirka Vučurevića , koji je bio vlasnik fudbalskog kluba Banat iz Zrenjanina , kao i fabrike satova Nivada , koja se nalazi u Švajcarskoj ,to je sve ostavio svojoj kćerki , koja je odrasla u luksuzu.

 

 

Ona je zbog svoje ljepote i izgleda , prozvana kao srpska Šeron Stone . Ona je u jednom od intervijua ispričala da je vilu na Dedinju projektovao poznati svjetski arhitetkta , te da ona voli raskoš i luksuz pa je tako i kuću opremila . Ona je izjavila da njena kuću prezentuje nju , i da kako izgleda ona tako izgleda i njena kuća.

 

 

Vukica je kao osoba jako samouvjerena , ali i uobražena , i rekla je da je od svog oca naslijedila bogastvo a od majke ljepotu , a muškarci su po njenom mišljenju bili onoliko dobri koliko su novaca imali. Vukica je također ispričala da ona u šoping ne ide bez 30 hiljada eura , te u dobi od 15.godina je počela da kupuje brendirane stvari. Tada je stavri kupovala u Milanu i Ženevi , a ponekad i u Parizu. Otac joj je za 18.rođendan poklonio gliser , a priznala je i da je uvijek bila nezasita i da je tada dobila i najnoviji model mercedesa. Ona ne voli da kuha niti da radi kućanske poslove , te da u Srbiji kao i u Svajcarskoj ima žene koje to rade za nju i ona im plaća, a ona je imala sreću što nikada to nije morala da radi . Rugala se onima koji kuhaju , i razumije da su neke žene prinuđene na to.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here