Poznati voditelj Marko Đedović je aktivan na društvenim mrežama i poznat po oštrom komentarisanju svih dešavanja, kako u rijalitiju, tako i izvan njega. Međutim, nedavno je iznenadio svoje pratioce na Instagramu objavom koja je izazvala zabrinutost.Na fotografiji koju je podelio, može se videti kako Marko prima infuziju u svom domu. Ipak, svoju situaciju je osvetlio sa dozom šale, rekavši: “Ove drame treba preživeti.” Dok je ležao, imao je braunilu u ruci, ali je i dalje zadržao svoj prepoznatljivi duhoviti ton.

Ovaj voditelj ranije je obavestio javnost da mu predstoje dve operacije. Planirane hirurške intervencije trebale bi se održati početkom avgusta kako bi rešio svoje zdravstvene probleme s disanjem i stomakom. On je izrazio odlučnost da se oporavi i vrati punim sjajem pred kamere kako bi na najbolji mogući način intervjuisao učesnike rijalitija i pružio svoj doprinos novom projektu, koji opisuje kao čudo jer do sada nije viđeno ništa slično na svetu.

Obožavaoci i kolege su izrazili podršku Marku u njegovoj borbi sa zdravstvenim izazovima i nestrpljivo iščekuju njegov povratak na male ekrane, znajući da će se suočiti s njima hrabro i punom energijom.

Podsećanja radi, Marko Đedović je tokom emisije “Amidži šou” najavio spektakl za novu sezonu “Zadruge”, te istakao da će rijaliti ovog puta početi ranije nego što je to bio slučaj prethodnih godina.Sve sto smem da kazem je da ce biti ozbiljnih šokova za gledaoce, da ce biti ozbiljnih zvezda i bice nikad do sad viđeno i mnogo toga promijenjeno. Tako da pratite, vidimo se i mnogo ranije nego sto ste mislite… Mozda… Mozda vec odavede odem tamo, rekao je kroz smeh Đedović.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here