Ceca Ražnatović, poznata folk pjevačica, ostavila je dubok trag u glazbenoj industriji regije, a svoju veliku popularnost u burnim devedesetima često pripisuje svom braku s kontroverznim Željkom Ražnatovićem, poznatijim kao Arkan. U to vrijeme, Arkan je bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji, unatoč činjenici da je bio povezan s kriminalnim miljeom, te je svojim utjecajem omogućio da Cecina glazba dominira na televizijama i radijima, a njen uspon na sceni je bio neprikosnoven. Ubrzo je stekla nadimak “srpska majka”, iako je tada imala samo 26 godina.

Njena karijera traje već više od tri desetljeća, a i dalje je vrlo aktivna na glazbenoj sceni. Nedavno je imala spektakularan koncert u Barceloni, dok u inozemstvu redovito održava nastupe. Nakon koncerta, odlučila je uživati u mediteranskoj klimi i jelima. Uz nju su bili sestra Lidija i prijatelj Stevan, a u jednom videu snimljenom u restoranu pohvalili su ljepote Španjolske i izrazili osjećaj slobode koji tamo doživljavaju.

Njena kćerka Anastasija također ima pozitivno mišljenje o Španjolskoj jer tamo provodi vrijeme sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom. Ceca je izjavila da namjerava ostati u Španjolskoj jer čeka papire, što sugerira da razmišlja o trajnom boravku tamo.

Unatoč svim izazovima, Ceca ostaje omiljena među svojim obožavateljima, a njen utjecaj i popularnost traju i dalje. Ona je više od puke glazbene ikone – postala je i simbol prepoznatljive epohe, a njen uspon i uspjeh na sceni i dalje inspiriraju mlade talente u glazbenoj industriji. Njena dugotrajna karijera i predanost glazbi čine je i dalje značajnom figurom u regiji, a njeno ime će ostati urezano u povijest glazbe na Balkanu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here